Novinka mobil


Mobilní telefon je už nÄ›co, co opravdu každý má doma. A já nejsem výjimka a ani zbytek mé rodiny. Každý totiž chce mít nÄ›jaký mobilní telefon. A ovÅ¡em ale jsou samozÅ™ejmÄ› i takové případy, kdy lidé chtÄ›jí nÄ›jaký mobilní telefon, který je úplná novinka a chce ho úplnÄ› každý. Já se tomu sice na jednu stranu nedivím, ale Å™eknÄ›te mi, co z toho potom ti lidé mají, když mají nÄ›jakou novinku? Já si myslím, že tohle není zase tak moc potÅ™eba, protože mnoho lidí si taky potom uvÄ›domí, že kvalitní a nejnovÄ›jší mobilní telefon opravdu potom není vÅ¡echno. Já sama jsem toho byla příkladem, když jsem jednoho dne shánÄ›la nÄ›jakou novinku, co se týÄe mobilního telefonu. A potom jsem byla velice zklamaná z toho, než mÄ› jedna starší paní zastavila a Å™ekla mi, proÄ bych si přála úplnÄ› ten nejnovÄ›jší mobilní telefon.

Někdo touží po novince.

Já jsem už tu paní znala, dříve se mnou pracovala v práci, ale odešla do důchodu. Pro to věděla o mém přání mít nejnovější mobilní telefon. Já jsem jí řekla, že ten je novější telefonní mobil prostě chci a ona mi řekla, že ale tohle mi štěstí nepřinese. A chvíli jsem nad tím uvažovala a řekla jsem si, že ta paní má vlastně pravdu.

Mobil opravdu není všechno.

A nakonec jsem si vybrala mobilní telefon zlaté střední cesty a zbytek peněz jsem utratila se synem někde na výletě. Podle mého názoru to bylo lepší, protože takhle se synem máme alespoň nějaké zážitky. Mně se tohle opravdu hodně líbilo a jsem ráda, že jsou taky lidé, jako já, kteří si potom uvědomí že bohatství a taky nejnovější mobilní telefon není opravdu vše. A jak byste se zachovali vy, kdyby jste měli na výběr. Mít třeba úplně ten nejnovější mobilní telefon nebo třeba skvělou týdenní dovolenou s rodinou někde u moře v Itálii? Já bych si nyní vybrala jistě dovolenou v Itálii. Ale vím, že dříve bych si samozřejmě vybrala ten nejnovější mobilní telefon. nyní ale vím, že vzpomínky mi zůstanou nastálo, kdežto mobil tedy jistě ne. 

Doporučené články